Viatge a Gàmbia 2016

del 23 al 30 de juliol

 

Viatge estiu 2016

Per tots els qui tingueu ganes de moure-us per terres Gambianes, sentir-vos part d’aquesta cultura, experimentar el plaer de conviure de ben a prop amb la gent i de gaudir de l’experiència de sentir que la feina ben feta dóna sempre bons resultats, us convidem a participar al nou viatge que estem organitzant per aquest estiu.L’objectiu del viatge és poder viure de primera mà els projectes de Mirada Oberta així com tots els projectes de UNO+, conviure amb la diversitat cultural i gaudir d’un entorn meravellós.

 

El viatge va adreçat a pares, mares, alumnes, ex-alumnes, mestres, professors, ex-mestres, ex-professors, familiars, amics, amics d’amics,... i a tots aquells que vulgueu compartir uns dies de solidaritat i experiència gambiana.

 

El viatge tindrà una durada d’una setmana (del 23 al 30 de Juliol). Vol directe Barcelona - Banjul. El nostre camp base serà al poblat de Berefet, on ens instal·larem al “The Jombomg Bantang Ecco Cultural Camp”, regentat per un espanyol, i en el que podrem dormir en fantàstics bungalows de 2-3 persones amb lavabo i dutxa d’aigua corrent i llum generada per plaques solars. Des d’allí, ens desplaçarem amb transport local (barques, gele-gele, cotxes privats, furgonetes...) des d’on podrem:

  • Visitar els projectes solidaris tant de Mirada Oberta com de UNO+: hort de Touba Kolong, Granja d’abelles, pantalà de Berefet i Hospital de Touba Kolong.

 

  • Visitar els llocs turístics més emblemàtics del país: Banjul, mercats  de Serrekunda, mercat del peix de Tanji, poblat de Kunta Kinte...  

 

  • Navegar i banyar-nos al riu Gàmbia i al mar Atlàntic.

 

  • Compartir emocions i experiències sota els estels.

No ho dubtis,

vine amb nosaltres a Gàmbia!

Preu del viatge*: 980 euros

 

El preu del viatge inclou:

vol d’anada-tornada de Barcelona a Banjul,7 nits d’allotjament al camp de Berefeta pensió complerta i transports interiorsper a dur a terme totes les activitats programades.

Envia'ns un email i t'enviarem tota la informació... No facis tard!

El teu missatge s'ha enviat correctament!