Projecte de solidaritat Mirada Oberta amb Gàmbia

Pots col·laborar de moltes maneres...

>>

Facebook

  • Wix Facebook page

>>

Participant en les activitats de Mirada Oberta

Com qualsevol projecte de cooperació amb el 3r món, un dels objectius clau és la recaptació de diners per poder ajudar a una determinada comunitat. És per això que cal planificar les estratègies i trobar els mecanismes necessaris per assolir aquest objectiu.

 

Així, des de l’escola s’organitzen un seguit d’activitats que tenen com a eix vertebrador, el benefici econòmic, sense perdre de vista, però, el sentit de les activitats en si mateixes.

Promovem la participació de les famílies i la implicació de l’alumnat. I tot i que som conscients de la realitat que ens està tocant viure, estem convençuts que la qualitat humana, la predisposició i la implicació de la nostra comunitat educativa està per damunt de tot això, com ja s’ha demostrat en altres ocasions, en què de forma activa, pares, mares, alumnes i professorat han participat amb il·lusió i entusiasme.

 

I no perdem mai de vista que Mirada Oberta neix amb l’objectiu d’aportar un benefici mutu: cooperar i sensibilitzar.

Amb el viatge solidàri a Gàmbia

Cada estiu Mirada Oberta organitza viatges per viure l'experiència de conèixer de primera mà tots els projectes realitzats i els que estan en procés de realització.

Una experiència inoblidable!

Demana més informació

Nom *

Email *

Assumpte

Missatge

El teu text s'ha enviat correctament!

El meu viatge amb Mirada Oberta

Aquest estiu volia fer un viatge diferent; per la web vaig veure l'oportunitat de participar en el viatge solidari a Gàmbia amb Mirada Oberta. Vaig contactar amb l'Anna Ferrer, és la persona que lidera aquest projecte, ella em va explicar la proposta i vaig començar a il·lusionar-me. No coneixia ningú dels integrants del viatge, però vaig pensar que era una bona oportunitat i això no era cap obstacle. No entenia molt bé de què es tractava, realment vaig marxar amb poques expectatives i el cor i la ment ben oberts... Vam fer una trobada, ens vam presentar i ja allà vaig pensar que aquest viatge aniria bé, vaig tenir molt bones vibracions. Les persones que volen fer un viatge solidari tenen un tarannà especial. El dia 21 de juliol del 2015 a les 18h vam quedar a l’ aeroport del Prat i vam iniciar tots plegats una aventura de 7 dies ben intensos, plens de bons projectes, moments molt emotius i records inoblidables. Gàmbia, és un país màgic, preciós, envoltat d’ un verd preciós i del riu Gàmbia amb tota la seva majestuositat. Vam conèixer els seus habitants, gent senzilla i acollidora, amb pocs recursos i amb un gran cor. Vam conèixer el país des de dins, no com uns turistes sinó com un grup de gent amb ganes de conèixer el país des de dins, rodejats per ells mateixos i amb uns projectes de cooperació plens d'il·lusions i bons desitjos. Vam ser molt ben acollits, ens van ensenyar racons on l’ ull viatger és difícil d’arribar. Va ser un luxe la nostra estada al “Berefet Camp” uns bungalows portats pel Luis i la Maria, uns madrilenys que fa deu anys que viuen a Gàmbia, ens van fer la nostra estada immillorable. Aquest meravellós viatge ens va ajudar a entendre i conèixer des de dins que hi ha darrere una ONG o un projecte de cooperació, com funciona, com treballen i tota la seva infraestructura. L’ Anna va liderar el grup vetllant sempre per nosaltres i atenta a qualsevol contratemps. Tot va anar de meravella, genial, fantàstic.... no tinc més adjectius per definir-ho. Des d’ aquí et dono les gràcies per fer aquest viatge tal com va ser. He tornat de Gàmbia amb molt bons records, molt bones vibracions, grans experiències i bons amics. Ha sigut un viatge totalment recomanable, que no s’ acaba en el moment d’ arribar a Barcelona, es converteix en un viatge amb molts valors i amb unes imatges impactades a la nostre retina i al nostre cor.

 

El meu viatge a Gàmbia 2015

El viatge a Gàmbia amb Mirada Oberta ha estat fascinant. M'ha obert la mirada, la ment, el cor, les sensacions i tot el que es pugui obrir! Coneixeràs Gàmbia d'un manera molt autèntica, respectuosa i solidaria. Podràs entendre una mica com és Gàmbia i també que fa un projecte de cooperació d'una escola catalana en aquest pais. Tot això acompanyada amb unes persones d'una qualitat humana excepcional.

Viatjar, compartir...

"El viatge a Gàmbia sempre aporta perspectiva, ensenyances, una mirada més oberta al món i una experiència inoblidable".

1/2

Please reload